Godmorgon Fredag

Godmorgon på er! :)

Ni ligger säkert å fortfarande sover förmodar jag, men jag har vart uppe ur sängen sen 03.45 och har ett morgon pass på jobbet :) känner en stor längtan till gymmet faktiskt, mitt andra hem om man inte räknar med att det är hos min underbara älskling då som ni kan hitta om ni klickar här http://www.feliciaholmgren.blogg.se :)

Men nu hoppas jag att ni har en otroligt bra dag å att ni får en härlig helg, ber om ursäkt om det har varit dålig uppdatering men jag vill gärna veta vad ni där ute som läser här vill ha för råd och tips :) KOMMENTERA OCH DISKUTERA i kommentar fältet :)

Behöver ni tips å råd så tveka inte att höra av er här på kommentar fältet, på min mail robban.akerlind@gmail.com eller på instagram: fitness_rob (följer ni mig för så följer jag er)

Kommentarer
Emelie

Jag ÄLSKAR att träna ben och rumpa!! Det finns inget skönare än det :D
Själv då?

2013-03-22 » 12:03:17
URL: http://ayeartogo.blogg.se
Emelie

Okej, så du är en sån "klassisk spännis" som många faktisk brukar kalla det? :P

Tror jag tycker om att köra ben mest för att jag inte riktigt kan något om överkroppe, hur man tränar det på bästa sätt. Dock så tränar jag min rygg ganska mycket också, då jag har problem med det då jag tränade alldeles för mycket mage under en för lång period..

2013-03-22 » 12:08:05
URL: http://ayeartogo.blogg.se
Emelie

Jaha, okej :) Men då kan ju du ge mig lite tips (a). Jag kan träna överkroppen, bara det att jag aldrig känner på rätt ställen fast jag gör exakt som man ska, så aaah :P

2013-03-22 » 12:12:11
URL: http://ayeartogo.blogg.se
Emelie

Ååååh, det ska jag läsa med en gång sen då!! Jag är nämligen överrörlig i armarna. Så behöver träna mina biceps endel ;)

2013-03-22 » 12:14:05
URL: http://ayeartogo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
V.I.P?

E-postadress: (Hemligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se